Pagina's

zondag 19 juli 2009

Keramisto 18 en 19 september 2009


Keramisto is Europa’s meest veelzijdige keramiekmarkt. Deze manifestatie vindt jaarlijks in september plaats op een sfeervolle locatie in Noord Limburg aan de “Mookerplas”.
100 internationale topkeramisten tonen hier hun nieuwste werk.
Wanneer u de 22e internationale keramiekmanifestatie KERAMISTO in Milsbeek bezoekt, treedt u binnen in de wervelende wereld van keramiek. Ruim 100 topkeramisten uit binnen- en buitenland tonen hier hun nieuwste werk. Voor u de gelegenheid kennis te maken met zeer veel verschillende stijlen, technieken en glazuren. Ieder jaar weer slagen de deelnemers erin de 10.000 bezoekers te verbazen met de vele mogelijkheden die keramiek biedt. Het aanbod is veelzijdig. U vindt traditioneel aardewerk, moderne sculpturen en monumentale objecten. Dit alles wordt op een zorgvuldig manier in de openlucht geëxposeerd. De deelnemers zijn professionals en worden door een vakkundige jury geselecteerd. Keramisto is een evenement waar u alleen de beste keramisten vindt.
Ik mag mijn werk ook laten zien op deze keramiekmanifestatie!De keramiekmarkt is op zaterdag 19 en zondag 20 september in Milsbeek.
Voor meer informatie: http://www.keramisto.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten