Pagina's

donderdag 27 augustus 2009

Tubelight.nl


Ik sta op tubelight!!!!!!!
http://www.tubelight.nl/Articles/view/833/Young_Masters_Auction

Op zondag 6 september vindt een sympathieke veiling plaats in Amsterdam: de Young Masters @ Auction. Kunstwerken van jonge kunstenaars worden er zonder tussenpersoon en per opbod verkocht. Het initiatief komt van twee kunsthistorici, die onder de naam ONGEKEND de bekendheid van jonge kunstenaars willen vergroten en kunst toegankelijker willen maken voor een breed publiek.
Nog dagelijks melden zich nieuwe deelnemers aan. Online staat een catalogus met daarin voor iedere kunstenaar de CV, een werkbeschrijving en foto's van drie te veilen werken. Schilderijen, installaties, objecten, foto's, films en tekeningen staan er te koop. Onder de deelnemers: Papa Adama (Rijksacademie), Mirjam Tonnaer (Piet Bakker Prijs 2009), Sean Hannan (genomineerd TENT. Academy Awards 2009) en Thomas Kuijpers (genomineerd Breda Art Award).
De kijkdagen van ONGEKEND vinden plaats van 3 tot en met 6 september 2009. De veiling begint op zondag 6 september om 15:00 en zal worden geopend door Edwin Jacobs (directeur Centraal Museum Utrecht). Er is muziek voor en na de veiling en er zijn performances tussendoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten