Pagina's

donderdag 19 april 2012

AGORA

Sinds november ben ik samen met Florian Borstlap aan het kijken naar mogelijkheden voor het opzetten van een Werkplaats in Rotterdam speciaal gericht op keramiek.
Helaas is ons idee niet gekozen voor the golden unit, een bedrijfsruimte, die 2 jaar gratis ter beschikking werd gesteld in De fabriek van Delfshaven. 
MAARRrr we zijn wel één van de zes culturele ondernemers die geselecteerd zijn voor deelname aan het project Agora! Agora is een evenement waarbij kunstenaars en creatieven uit de regio Rotterdam mogelijke opdrachtgevers,samenwerkingspartners of financiers ontmoeten.
Tijdens de bijeenkomst op 24 mei die georganiseerd wordt in samenwerking met Rabobank Rotterdam moeten wij ons project presenteren. Ik ben heel benieuwd wat dit ons gaat brengen en wie weet maakt het ons project tot een succes!
 
 
Cultuur-Ondernemen organiseert in samenwerking met Rabobank Rotterdam deze tweede editie van Agora. De marktplaats voor projecten van creatieve ondernemers uit Regio Rotterdam. Het biedt mogelijkheden en kan deuren openen die normaal gesproken dicht zouden blijven. Rabobank Rotterdam biedt namelijk een breed en relevant netwerk aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten